Elektricien Brabant

Meterkast werkzaamheden

Een nieuwe meterkast? Wij zijn uw specialist in Brabant. Onze elektriciens helpen u graag bij al uw stroomproblemen.

Stroomstoring

Zit u gedeeltelijk of helemaal zonder stroom? Vraag eerst aan uw buren of zij het zelfde probleem ervaren. Mocht dat niet zo zijn, dan heeft u te maken met een stroomstoring. Op zulke momenten kunt u contact opnemen met Elektricien Brabant. Onze centralisten sturen de zelfde dag nog een elektricien uw kant op. Onze elektriciens hebben ervaring in het oplossen van stroomstoringen. Zo kunt u dezelfde avond nog genieten van uw favoriete serie of film.

Kortsluiting

Elk huishouden heeft weleens te maken gehad met een kortsluiting. Iedereen weet hoe vervelend dit kan zijn dan hebben we de risico’s nog niet eens besproken. Wat vele niet weten is dat een van de grootste oorzaken van een brand in huis door kortsluiting ontstaan wordt. Naast het feit dat een kortsluiting een groot gevaar is ook het verhelpen ervan geen makkelijke klus. U kunt de kans op een kortsluiting verkleinen door uw meterkast te laten onderhouden door Elektricien Brabant.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is essentieel in uw woning. De meterkast zorgt ervoor dat de stroom eerlijk verdeeld wordt naar verschillende groepen. Heeft u een storing in uw meterkast door bijvoorbeeld overbelasting? Dan kunt u contact opnemen met Elektricien Brabant. Wanneer teveel apparaten zijn aangesloten kan de groepenkast overbelast raken. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen in meterkasten.

Is de meterkast echt aan vervanging toe?

Een meterkast vervangen is soms nodig als deze verouderd is of de meterkast functioneert niet meer naar behoren. Maar wij van Elektricien Brabant adviseren u ook preventief te doen. Heeft u een nieuw elektrisch apparaat aangeschaft en dient de stroom daarvoor geregeld te worden dan kan het zijn dat uw meterkast hierop aangepast moet worden om stroomstoringen en/of kortsluitingen te voorkomen. Hoe dit op een veilige manier te regelen is met de jaren erg veranderd. Hierdoor komt het vaak voor dat de meterkast van uw nieuwe apparaten enorm verouderd is. Dit kan voor gevaarlijke situatie zorgen. Een meterkast vervangen is een dagelijkse kost voor onze ervaren elektricien.

Elektra EXPERTS

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en GESPECIALISEERD

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

SCHERPE prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 beschikbaar

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

Plaatsen van een meterkast

U dient bij het plaatsen van een meter rekening te houden met meerdere aspecten. U moet voordat u begint aan het plaatsen van de meterkast weten hoeveel groepenkasten u nodig heeft voor uw huishouden. Daarna bekijkt u of de behuizing voldoende is voor de nieuwe meter. Is dit niet het geval? Dan dient dit ook meegenomen te worden bij het plaatsen van de nieuwe meterkast. Kiest u voor een 1 fase, 2 fase of een 3 fase aansluiting?  Het is belangrijk bij een 3 fase aansluiting dit bij uw netwerkbeheerder te melden voordat u over kunt gaan tot het plaatsen van de nieuwe meter.  Het aanmaken van een nieuwe meterkast is een lastige klus en dient door een expert uitgevoerd te worden. Wij van Elektricien Brabant helpen u hier graag verder mee.

Onze trotse samenwerkingen

Heeft uw groepenkast onderhoud nodig?

Een groepenkast wordt vaak het hart van uw woning genoemd. Via de groepenkast worden al uw elektra verspreid en geregeld. De groepenkast zal zorgen voor een veilige doorvoer van al uw elektra binnen uw huis. Op deze manier wordt er per ruimte geregeld hoeveel het maximale verbruik mogelijk en veilig kan zijn. Daarom is de groepenkast ook kwetsbaar gebleken. De groepenkast slaat af wanneer u te veel apparaten tegelijk gebruikt. Dit kan een stroomstoring veroorzaken. U wilt dit zeker voorkomen. Wij van Elektricien Brabant staan voor u klaar!

Wij kunnen uw oude groepenkast verwijderen en uw nieuwe groepenkast eenvoudig aansluiten. Wij hebben hier hooguit 1 dag voor nodig en kunnen dit vaak binnen een paar uur al voor u regelen. We sluiten ook altijd de aardedraad en aardschakelaar aan zodat alles functioneel is. Bel gerust, wij helpen u.

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Brabant omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Brabant. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, wees niet getreurd en neem contact op met ons. Elektricien Brabant is onder andere actief in:

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 01 630

Elektricien Brabant

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Noord Brabant? Dan bent u bij Elektricien Brabant aan het juiste adres!

Neem contact op